Tung dag

Vaknade med gnag-ångest. Tidigt. Kvart över sex.

Märker att Leelo har en gnällig dag. Stackars henne. Stackars mitt huvud. Kan inte de där tänderna bara ta och komma ut?!

Jim vaknar. Jag ringer vårdcentralen för att kolla om läkaren hunnit komplettera sjukskrivningen så att försäkringskassan kan godkänna intyget så att jag får några pengar någon jävla gång förihelvete. Nej han har tyvärr varit ledig och oj vad han har mycket att göra hela veckan på grund av det. Lyckas gnälla till mig en telefontid med läkaren imorgon. Suck.

Sneglar på högen med räkningar som ligger obetalda. Gnag gnag gnag.

Posten kommer. Min Glossy Box!!! 😀

Hämtar, öppnar..

20120228-194649.jpg

20120228-194657.jpg

20120228-194704.jpg

Men vad fan är det här för skit..

Jag har ju tjuvgooglat och sett vad andra fått :

Jag såg verkligen fram emot den där håroljan eftersom min sjunger på sista versen. Nagellacket och läppglanset hade funkat fint också ❤ Men istället fick jag en kartong besvikelse.

Eftersom Leelo var apgnällig och hade feber och spydde för några dagar sedan tänkte vi att det kanske inte var läge att dra iväg på babysim med henne. Vi tog en promenad istället och hade en sån där jobbigt vuxen diskussion om vår ekonomi.

Väl hemma igen avslutade jag båda Leelos prenumerationer på böcker, min prenumeration på Spotify och, efter en kort stunds överläggning med mig själv, även på Glossy Box. Och vips kommer vi att ha 750 spänn mer över i månaden framöver.

Leelo gnällde vidare och avslutade dagen med att ligga och sparka i sängen en halvtimme innan hon äntligen somnade två minuter innan Top Model Sverige satte igång.

Jag hade tänkt fix naglarna under tiden, men jag har ingen inspiration alls just nu. Ögonen svider ihop med hjärnan och jag var bara tvungen att spy ur mig lite. Egentligen tror jag att jag skulle behöva gråta riktigt ordentligt, men jag känner mig helt bedövad och får inte ut en enda droppe.

Annonser

Posted on 28 februari, 2012, in Gnäll och Tandagnisslan, Tankar och Funderingar. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: