Trött och tjock

Jag bara måste bryta den här nedåtgående spiralen jag hamnat i. Under några månaders tid har jag blivit tröttare och tröttare. Jag har försökt bota det med socker och kaffe. Då får jag ångest istället, men jag har tänkt att det är bättre att vara pigg och orka göra något. Fast det är ju inte sant. När jag har ångest fungerar inte min hjärna och jag orkar i princip bara sitta och stirra på serier och handarbeta. Ibland får jag så mycket ångest att jag inte står ut och då får jag ta medicin.. som jag blir trött av. Suck.

Igår ställde jag mig på vågen. Det var så lagom kul. Jag är svag, trött och tung. De senaste kilona har satt sig runt magen. Riktigt jäkla ohälsosamt. Jag gav min spegelbild en lång, sorgsen granskning och fick nog.

På kvällen var det dags att ta tag i problemet. Jag skulle motionera. Tänkte testa zumba. Jag gillar ju att dansa och har hört att zumba ska vara riktigt kul. Det blev inte kul. Jag hade missuppfattat och inte bara åkt till fel lokal, utan till fel samhälle. Sicket jävla lågvattenmärke.

Idag tog jag nya tag. Ställde mig på min orbitrek före frukost. Efter tio minuter var det riktigt trögt. Efter tjugo hade jag ena foten i graven och tänkte att jag verkligen ville sluta, så jag körde tio minuter till. Det var inte roligt. Det var inte skönt efteråt. Det gjorde ont att stretcha. Man ska ju bli piggare om man rör sig, men icke. Jag orkade inte ens duscha. Istället gick jag och la mig och sov fyra timmar direkt efter frukosten.

Nu sitter jag och har huvudvärk och luktar illa. Jag vill ha en stor Marabou Helnöt, bädda ner mig i soffan och se en film. Jag ska istället äta lunch och ta en dusch. Känner mig så inihelvetesjävla o-pepp. Urk.

Bild

Annonser

Publicerat på 21 januari, 2014, i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: